ROK 2022

 
Tak jdeme na to, ať se vám to líbí, nebo ne....CHAOTICKÝ ROK 2021, kdy se proslavili pouze pindálisti, je sice za námi, ale v jiné, hektičtější podobě se za námi vrátí již v roce 2023. Ale to jsme již daleko.
V tomto šestkovém roce 2022 budeme hledat tu pohodu a harmonii, která nám před dvěma lety skončila, ale má to několik úskalí:NEVIDÍM v letopočtu osmičku, což jsou penízky, auta, elektřina, doprava a mnoho jiných věcí, ale omezit svoje výdaje i jízdy vozem budeme muset, páč není z čeho brát. A dlouho nebude, bo kde nic néni, ani smrt nebere(ale to také není jisté). Trocha zlepšení ve financích bude až v roce 2024, kdy si rodiny mohou polepšit, el. proud může zase fičet káblama, ovšem záleží to vše na našem "pětipuzzle", což je vláda - ta ovšem patří také pod absentující číslo 8, tudíž od ní moc neočekávám. Tedy kromě měsíce srpna, ale to bude mít tento slepenec snad dovolenou. Osma je též číslem mužů, ale v roce šestkovém mnoho z nich přijde na to, že je lepší být ženou - patrně z nedostatku informací o tom, co ženská vše musí umět, vydržet a udělat, ale i z pouhého frackovitého rozmaru a touze po zviditelnění. Držím jim palce při spontánních porodech a kojení (humor, fantasmagorie). Pod osmu patří i to "novodobé RVHP" s hvězdičkami, a protože rozum tohoto uskupení nemá nic společného s rozumem zdravým, budou mít co dělat, aby tento fraškoid udrželi při životě. Taktéž soudy budou pokulhávat v rozhodování. Proč? Inu - o řádek níže se věnuji zdravému rozumu.
NEVIDÍM v letopočtu zdravý rozum, tedy se nedivte ničemu, co se bude dít, páč vám to bude připadat ujeté a zcestné. Mě osobně připadá už hodně z toho, co se děje a čtu, šlehnuté na palici, ale jsem z jiného vrhu, kdy se ještě rodili chlapečci a holčičky, takže tomu asi nerozumím a ani nechci. Ti, co rozumu pobrali a uchovali si jej, se budou jen lehce usmívat pod vousy....a ti, kteří rozum hledají, najdou jej v březnu. Doporučuji ponechat. Výše uvedeného RVHP se toto ovšem netýká, bo mají v baráku rozházeno spoustu koksu. Takže rozum tam nemá místo.
NEVIDÍM sedmičku, která má na svědomí pohyb a aktivity, ale také infekce, nemocnice a chemické látky (a mnoho jiných záležitostí, jako je očkování, ale to se mi nechce rozebírat), ale nepředpokládám, že by COVID skončil, bo se objeví nějaká jiná mutace, neboť se ty chemikálie přece nevylijí do kanálu. Ni? Trocha si povyskočíme v červenci, ale bacha na přílišný optimismus, abychom si hnáty nezlámali.
NEVIDÍM osobnost. Nevidím JÁ. TO ZNAMENÁ, ŽE PROSAZENÍ MÝCH ZÁJMŮ - TĚCH, CO CHCI já - bude velmi komplikované, kromě ledna - tam do toho šlápněte, a pak až v měsících 10,11 a 12. Jinak máte po srandě. Osobnosti nehledejte ani ve vládním slepenci. Není kde brát.
NEVIDÍM číslo 5, a to je imunitní systém, kámoši a přátelé, cesty kamkoli a odkudkoli...Zachránit to může - ovšem velice lehce - květen, ale bude to pořádný chaos, bo tomuto měsíci říkám "hozené vidle do všeho". Ale pětislepenec to krásně a zdlouhavě okecá, tedy výhra pro všechny, kteří nezahodili rozum do tříděného odpadu. Ti v tom budou mít jasno.
NEVIDÍM hlavu. Ale toto bych moc nerozebírala, pochopíte to v následujících řádcích, ale jedno je jisté: ryba smrdí od hlavy, ni? NEVIDÍM empatii, řádné vrhnutí se do jakéhokoli studia, nevidím energii, která by nás k tomu popoháněla, ani dodělanou práci.....To není potěšující. Stran práce spíše vidím vysokoškoláka u 3D tiskárny se stékajícími slinami při pohledu na "nedotištěný" rohlík.A teď k tomu, co vidím v letopočtu:
VIDÍM "magické" dvojky, což je strach, obavy, závislosti. Strach bude umocněn stejně tak, jako závislosti na čemkoli, takže bacha, rozlišovat mletý cukr a koks, bo nárůst drogově závislých nám zvedne tlak a chlast bude téct proudem právě jako "obrana" proti strachu a obavám. A zde již přichází na řadu ta hlava, bo ji pod vlivem JAKÉHOKOLI sajrajtu nemůžeme používat. Dvojkám říkám "dolče vibráto", tož bacha i na psychiku, protože nás podlomené dolče vibráto může dostat až tam, kam nechceme....
VIDÍM čtverku - práci, sezení doma, agresi, jistoty a sekernictví, ovšem spojeno s dvoječkami je to strach o práci a z toho plynoucí agresi ze ztráty jistot. Buďte v klidu, práce je dost pro ty, kteří dělat chtějí, ale chaosem a neodbornými opatřeními mnoho lidí o "to své jisté" zcela jistě přijde, takže bych chtěla popřát pětislepenci, aby na sebe nevzali nožíky, nebo aby je nepoužila chudina. Tam nám to bude burácet té vládnoucí chobotnici! To se dozvíme krávovin!Dobře na tom budou ti, kdož půdu, či zahrádku mají a pokud bych chtěla být opravdu dobračka, tak přidám balkon.
VIDÍM rodinu, děcka, ženy, (krev, žíly - na to pozor), a tak se vše bude točit okolo těchto témat. Rodiny se nám mohou díky agresi rozpadat, děcka blbosti napadat (budou se i houfně rozmnožovat, pokud nebudou mít wifi), ale ženské to mohou mít pevně v rukou, bo muži, to moc řešit nebudou - néni tej osmičky v letopočtu, krom srpna. Tedy ženské si budou muset poradit bez chlapů a peněz. Ale toho se nebojím, že by nezvládly, většina tak žije už mnoho let a světe div se - žijí i jejich děcka! 
VIDÍM ale i trocha štěstí, takže hodně dobrého pro ty "klikaře", kterých mezi lidmi není málo.
A vy to vidíte jak? Blýská se na lepší časy? Neblýská, bo blesky a hromy jsou pod osmičkou a ta v letopočtu chybí. Prej je společnost rozdělená, ale to je již v povaze Čechů. Rozdělení jsme od pradávna, co člověk, to jiný názor, ale to víte, že? Prostě krize je krize, budeme muset tu svoji rozežranost trocha utáhnout opaskem, což budou potřebovat zejména děcka, která už neví, co by. Tento rok - 2022 - nebude ani lepší, ba ani horší, než předešlé roky, jen bude prostě jiný a my se tomu přizpůsobíme, bo co jiného nám zbývá? Máme takovou vládu, jakou jsme si zvolili, tak přestaňme brblat a sledujme, jak se to domele samo. Nejdůležitější je každý z vás a vaši blízcí, tak se dle toho chovejte a nehledejte "jistoty" tam, kde nejsou. Mohla bych psát ještě dlouho, ale smyslu to nemá (musela bych napsat, že jde lidstvo do kopru), protože vše, výše uvedené, snad ví průměrný občan. A pokud kohokoli cokoli v tomto textu zarazilo, tak Vesmír s vámi. Vše je totiž logika.
A na závěr jeden vtípek: Ptá se krysa myši: už si se nechala očkovat? A myš odpoví: néé, já si počkám, až to vyzkouší na lidech.......
PŘEJI VŠEM ROK, KTERÝ PRO NĚ NEBUDE NIJAK TRAGICKÝ ANI OBTÍŽNÝ! ALE TO MÁTE VE VLASTNÍCH RUKOU. VAŠE OSOBNÍ POHODA JE PROSTĚ VE VÁS.
HODNĚ ŠTĚSTÍ VŠEM, HANNAH PŘEJE! 

Karmalogie Hannah


CZ +420 721 634 550

hannah19@seznam.cz
Vytvořeno službou Webnode