CO NABÍZÍM?

ŠKOLA KARMALOGIE 

V listopadu jsem otevřela v Praze Školu Karmalogie, ve které vás naučím, jak z dat narození určit:

  • KARMU MALOU, VELKOU A NEJTĚŽŠÍ 
  • KARMU RODINNOU 
  • KARMU PARTNERSKOU 
  • KARMU ZDRAVOTNÍ – DIAGNOSTIKA CHOROB Z DATA NAROZENÍ 

Jako karmalogové-specialisté na karmickou zátěž budete schopni z data narození klienta určit jeho stěžejní problém – Karmu – a nabídnout mu řešení nejen v osobním životě, ale i profesním.

  • Určíte jeho stávající, či možné budoucí zdravotní potíže
  • Poradíte, jak přistupovat k dětem narozeným po roce 2000 – dvoulitrům

PŮLROČNÍ STUDIUM JE ZAKONČENO ZÁVĚREČNOU ZKOUŠKOU A PŘEDÁNÍM CERTIFIKÁTU KARMALOGA

V případě, že máte problém s dojížděním, je možné studovat dálkově. Přednáškové dny vám budou zasílány emailem ve formě zvukové nahrávky, nejasnosti budou konzultovány přes email či telefon. K této formě studia se můžete přihlásit kdykoliv během roku.

Přihlášky s datem narození a bydlištěm uchazeče zasílejte na email: karmalogie.skola@gmail.com

Karmalogii a predikce dělám buď osobně v Praze, a to po předchozím objednání na čísle +420 721 634 55O.  Cena osobní konzultace je 1200 Kč. Pro klienty, kteří jsou z daleka nebo se za mnou nemohou dostavit provádím konzultace korespondenčně prostřednictvím emailu. Vše namluvím přes diktafon a v poslechové podobě zašlu přes portál uschovna.cz na Váš email. Úschovna Vás bude již sama informovat o tom, jakým způsobem – velmi jednoduchým – si nahrávku stáhnout a poslechnout. Nahrávka trvá dle obtížnosti rodinné Karmy 3O až 5O minut. Následné písemné dotazy jsou pochopitelně v ceně. Cena za tuto službu je 8OO Kč. V případě, že se rozhodnete pro nahrávkovou variantu, napište mi datum narození své, rodičů, manžela či partnera a dětí. Budou-li zapotřebí data další, ozvu se. Preferuji také jakékoliv množství otázek, které Vás zajímají, lépe se mi pak pracuje a věci jsou konkrétnější.

A co nabízím dále?

Vaše datum narození je důležité nejen v osobním životě, ale i partnerském, pracovním, v podnikání  i cestování.Obsahuje informace o všech záležitostech, které se Vás týkají, protože je jedinečné a je Vaše. Stěžejní oblasti, s nimiž nejčastěji lidem pomáhám jsou následující:

PARTNERSTVÍ

Partnerství je základem Vašeho spokojeného života, protože člověk zkrátka v páru žije.A pokud je v této základní oblasti nespokojen, jsou nespokojeni všichni kolem něj, rodiči počínaje a dětmi konče. My lidé, máme mnohdy dosti pevně nasazeny růžové brýle, pokud se týkají našeho  partnera a pak, když nastane ta doba a my je odhodíme, nebo ztratíme, prohlédneme tu hordu problémů, které jsme si tímto seznámením natropili a jsme zralí na antidepresiva. Pokud se chcete tomuto vyhnout, navštivte mě, nebo mi napište a já Vám pomohu rozšifrovat skryté záludnosti v povaze Vašeho „vyvoleného“ , abyste sama sebe nevystavila budoucímu nebezpečí. Vysvětlím Vám, co můžete po partnerovi chtít, co ani omylem a jaké má povahové vlastnosti.Zda je pro rodinu, či je velice nespoutaný, zda je to lenoch, či pracant, jestli není agresivní, či ňouma a  další záležitosti, týkajících se vašeho společného žití. Lépe je tyto věci  „pošéfovat“ před uzavřením sňatku, protože po svatbě se drtivá většina mužů i žen změní a pak je pozdě bycha honit!Ono- datum sňatku je také veledůležité, to si pište

 

FINANCE

Pokud máte dojem, že dřete jak soumar a peníze nevidíte, podívám se na Vaše datum, co je toho příčinou a poradím, jak na to, abyste se cítili lépe, uměli vydělat, udrželi korunu a nechodili o žebrácké holi.Věřte, že každý problém má řešení a to, co já pokládám za řešení se nachází ve Vašem datu  narození, či v datech spolupracovníka. Tedy není proč plakat!

 

TRAGICKÉ UDÁLOSTI, NEHODY

Mnozí se nemohou vyrovnat se ztrátou blízkého člověka a dříve nebo později si dávají vinu za to, že je ten či onen opustil. Není třeba tápat v nevědomosti a bludných domněnkách! Vysvětlím i tuto citlivou oblast ve Vašem životě a věřte, že se Vám pak bude lépe žít i dýchat! Je velice dobré porozumět tomu, PROČ se to či ono stalo a jakou to vše mělo příčinu. Karma je záležitost PŘÍČINY a NÁSLEDKU…víte?   NEMOCI Dispozice k onemocnění různého druhu máte, drazí , také v datu narození.Myslím, že není potřebné, abychom čekali, až nás skolí ta či ona nemoc! Lépe je vědět, s čím mohu mít problémy, s čím nikoli a problematickou oblast opečovávat, abych se cítil co nejlépe a nejdéle, ne? Tuto oblast Vám vysvětlím a navrhnu řešení k Vaší spokojenosti.

 

PO KOM TO DÍTĚ JE?

Ach ty děti……..!!!! Vzhledem k tomu, že máme tendenci k posuzování dítěte velice jednostrannou, poradím v tomto.To, co je v dítěti dobré, má po mně, to, v čem skvělé není má po partnerovi, že? Mnoho z nás takto uvažuje a dopouští se zásadní chyby. Dítě je takové, jaké má datum narození.Jsou v něm dispozice, indispozice, povahové rysy, nadání i vlohy.Smysl pro studia, či manuální práci, cit pro manažerskou pozici, nebo vědeckou činnost.Je to umělec?Může být herec či tanečnice? A co účetní, nebo voják? Ano, i s tím Vám pomohu, neboť je to oblast důležitá a pokud zde udělá rodič chybu, vymstí se to nejen jemu, ale od dítěte se pochvaly také nedočká! Nejdůležitějším obdobím lidského žití je přeci dětství a mnohá bazální traumata z tohoto období nadělají dospělému jednotlivci mnohé vrásky na čele…a nejen jemu, ale všem, s nimiž se tento člověk stýká.   Pokud máte opravdu problém a chcete jej nejen pochopit, ale i vyřešit, obraťte se na mě buď telefonicky, či emailem.Maléry jsou přeci od toho, aby se řešily a ne, abychom je nechávaly tak a čekali, že se to nějak usadí samo!Mohou přerůst v nebetyčný problém a vyhnívat pak několik let.A to k Vaší abnormální nespokojenosti! Mnohé záležitosti vysvětlím jednou větou, u jiných potřebuji naopak větší prostor. Pár dotazů  a následně mých odpovědí  si přečtěte níže, abyste měli představu o tom, co vše a hlavně jak to řeším já. Co bytost, to problém jiný…

 
POKUD BY KAŽDÝ Z VÁS VĚDĚL, JAKOU KARMU MÁ SKRYTOU VE SVÉM DATU NAROZENÍ, NEDOPOUŠTĚL BY SE MNOHDY OSUDOVÝCH OMYLŮ… 
 
A PATRNĚ BY NEZABLOUDIL NA TYTO STRÁNKY
 
 

Karmalogie Hannah


CZ +420 721 634 550

hannah19@seznam.cz
Vytvořeno službou Webnode