ROZHOVOR PRO ČASOPIS "ŽENA A ŽIVOT" ZE DNE 22.12.2015, NEUPRAVENÝ REDAKTORKOU ŠÁRKOU RUSNÁKOVOU, TEDY CELÝ, V PŮVODNÍM ZNĚNÍ:

Karma je, přátelé, v datu narození, to je totiž ta jediná informace, s níž přicházíme na svět a navíc - datum narození je jen jedno, nemůžeme jej změnit.

"Každý z vás si myslí, že ten jeho problém či malér je ten největší na světě, ale poznat, zda mám malér velký, malý nebo nejtěžší, je pro mě jednodušší, než si myslíte. Podle toho, jakou máte v datu narození Karmu, takový budete řešit problém – buď malý, velký, popř.nejtěžší. A jestliže se objevuje v datu Vašeho narození číslo 4, 8, 7, 2, 11 nebo 29, tak to jste skutečně jedním z nás. Karmík = Karmicky zatížený člověk".

 

Otázkami karmy se začala zabývat už před 22 lety. Chtěla pochopit tragické události ve své rodině. A tak, po mnoha letech studií, vytvořila metodu Karmické numerologie, kterou nazvala Karmalogie. Tu už dnes učí v podstatě po celé Evropě a má na ni mezinárodní patent a ochrannou známku.

 

Jak jste vlastně na Karmalogii přišla?

 

Karma mě zajímala už dlouho, chodila jsem po knihovnách, sháněla informace, ale nikde jsem se nic pořádného, tedy praktického, nedozvěděla. Takovým hlavním momentem vzniku karmalogie bylo, když se mi před 22 lety zabil bratr, bylo mu tehdy pouhých 18. Tehdy jsem sí říkala, že to není jen tak v té naší rodině, že tam musí být nějaká karma... Ale jak říkám, nikde jsem se nedočetla co to je, kde to je a jak to funguje. Ovšem věděla jsem, že to někde být musí.

 

Tedy existuje i karma rodiny?

 

Ano, není totiž náhoda, že jsme se narodili do té či oné rodiny. Karmické zátěže se přenáší – rodiče ji předávají dětem atd. Já na to tehdy přišla tak, že jsem si po smrti bratra do obýváku na zeď napsala data narození celé své rodiny. Tři měsíce jsem se na to koukala a nevěděla, co s tím a pak mi to došlo. Některá čísla se tam v podstatě ve všech liníích opakovala...a zrovna ta která rodinná linie měla jeden druh problému, další linie druh jiný, a tak jsem vlastně pochopila, že to musím rozklíčovat a ty problémy, neboli karmy, nějak pojmenovat .A tím začala má dlouhá, dvaadvacetiletá pouť za karmou.

 

Týká se to jen data narození?

 

Karma je v datu narození, protože datum je to jediné, co máte po narození. Nemusíte nic vědět o své matce, nemusíte mít otce, ale máte datum. To nijak nemůžete změnit. Oni ti nahoře nám prostě museli nějak ty informace předat, abychom se v tom životě měli čeho chytit! V poslední době mě už ale nebaví říkat, že karma je dluh z minulých životů, protože lidé minulé životy nejsou schopni pochopit ani si připustit. A proto říkám, že je karma problém, který máme v datu, neseme si ho životem a buď ho vyřešíme, protože o něm víme, nebo ho nevyřešíme a opakujeme stejně pořád dokola jednu chybu. Je jen problém, že drtivá většina lidí netuší, že ta slavná "karma" v datu narození je, protože jsem to ještě nestihla říci všem.

 

Jak ho můžeme vyřešit?

 

No, to je dost složitá odpověď. Máme tři druhy karmy: velkou, malou a nejtěžší. Každá má jiné číslo a právě to číslo nám dělá problém v té které oblasti. A pokud o tom čísle víme a někdo nám řekne: na toto a toto v životě bacha, tak si dáme pozor. Pokud to nevíme, jakou karmu máme v datu a v čem ta či ona dělá problém, tak jsme nešťastní, věci a problémy se nám v životě opakují a my nechápeme proč, za co to mám a kdo za to vše může. Nemůže za to nikdo, ale pouhá naše neznalost.

 

Takže Karmalogie je něco jako numerologie?

 

No, neřekla bych. Já osobně jsem vystudovala Kabalistickou numerologii u Zuzany Antares, ale byla jsem zklamaná. Nechápala jsem , proč se dozvídám věci jasné, které o sobě vím. Toužila jsem vědět, co bude, kdy to bude, co mě smete, či co zvládnu, proč jsem potkala toho, či onoho a další mnohá proč a proč? Proč se u nás v rodině objevují stále stejná úmrtí, stejné záležitosti jak přes kopírák. A na ta proč jsem odpovědi nedostala, a tak jsem je začala hledat sama.

Numerologů je spousta, stejně tak, jako astrologů.Často si jen udělají nějaký víkendový kurz (v poslední době, kdy není práce docela moderní byznys, za který by se měli stydět), což je moc špatné. Každý z nich vám pak jen dokáže říct, jací jste, co třeba může nastat za 3 nebo 5 let, ale že máte karmu v datu narození neví žádný numerolog, pokud u mě nestudoval. S Karmalogií jsem jediná na světě, je to obor úplně nový a navíc - jako zakladatelka na něj mám autorská práva a ochrannou známku, tedy tuto vědu mohu učit pouze já osobně. Numerologii i astrologii může učit kde kdo, a to proto, že je na pultech tisíce knih a tyto vědy jsou tak staré, že autorská práva na ně nemá nikdo. Navíc mě docela zaráží, že dříve byla numerologie jedna, která fungovala, ale naklonovala se nám už do 114 numerologických systémů, které vytvořili "mistři" numerologové a z tohoto počtu systémů fungují snad dva. Ostatní jsou šopský salát, jak s oblibou říkám. A právě proto učím sama, protože jsem zakladatelka, mistr v tomto oboru a nedopustím, aby Karmalogii kdosi, kdo si počte v mých prvních třech knihách, prznil. Snad i proto nechci být jako spisovatelka již na pultech knihkupectví a své žáky si vybírám sama, dle data narozen.. První knížka mi vyšla v roce 2005, teď už dopisuji devátou, a teprve posledních 5 let karmalogii učím.

 

Může se v tom zorientovat i člověk, který se třeba ezoterikou nezabývá?

 

Určitě ne zcela, ale pro mě je to jednoduché. Jak už jsem řekla, existuje velká karma, malá karma a karma nejtěžší. Čísla velké karmy jsou 4 a 8, malá karma 7 a nejtěžší 29 a jeho součty – 11 a 2. Ovšem zas ten člověk co má nejtěžší karmu nemusí mít nejtěžší život, protože nejtěžší karma je třeba číslo dne 29, ale pokud se sečte, je to 11, což je mistrovské číslo a to má v datu narození třeba Leonardo DiCaprio nebo Barack Obama a nejsou to žádní lůzři, že? Prostě jen toho svého data využili ve svůj prospěch, což může udělat každý.Takže všechno má svoje plus a mínus. A určitě je dobré vědět, jakou karmu mám a pracovat s tím ,zaměřit se na to, kde dělám chybu, ale nezoufat. Pokud to dobře uchopím, mohu tu "karmičku" využít ve svůj prospěch . Třeba u té nejtěžší místo toho fňukání, že mám těžký život, používat svoji intuici. Jsou to totiž velmi silní lidé, jen to často nevědí a raději neustále fňukají a fňukají a tím obtěžují nejenom okolí, ale kazí si život.

 

Takže všechno má svoje plus a mínus...

 

Ano, ale třeba s malou karmou je to horší. Je to číslo 7, což jsou i červencoví lidé. Ti mají problémy často v partnerských vztazích, pak s úrazy a nehodami. Sedmičkáři mají takový vzácný dar, že, i kdyby se jeden jediný idiot narodil tisíc kilometrů od nich, tak si je najde. Vztahově jim to dost často nevychází. Na druhou stranu jsou to hodně duchovní lidé. Já si do své školy vybírám kolegy zásadně podle data narození. Neučím plné sály, vybírám si pečlivě. A třeba sedmičkářů učím hodně a ta změna, která se s těmi lidmi děje, když jim vysvětlím a naučím je, jak s tou sedmičkovou karmou zacházet, je úžasná! Tito lidé mají i léčivou sílu v rukách, i když to často nevědí a studené končetiny, a to právě proto, že té léčivé síly nevyužívají tak, jak by měli.

 

Co další karmy?

 

Čtverkoví karmíci byli třeba vychováváni dominantním rodičem a jsou takoví nejistí sami sebou a hledají tu jistotu v majetku nebo partnerství. Ženy bývají docela hysterické, sekernické a muži promiskuitní. Osmičkoví karmíci, to jsou lidi, kteří dokáží vydělat hodně peněž, pak je ale často rozhází tím, že zpohodlní. Musí se s penězmi naučit zacházet. Karmalogie je zkrátka pro lidi velmi užitečná. Dozví se díky ní, kde mají problém, s kým ho mají, jak to budou řešit a jak to dopadne. Je to ta úžasná věda, na kterou jsem si zaregistrovala patent a ochrannou známku, aby nevzniklo, z rozmaru jakýchsi "pseudoezoteriků" to, co u numerologie, tedy aby se nám to nerozplizlo do jakýchsi pofiderních systémů, které odvodil kdosi neznalý.

 

Z čeho se v tom datu narození vychází?

 

Z čísla dne, měsíce, čísla roku a životního čísla – to se sčítá a zlaboruje a následně nám vyjde kolik ten který člověk karem má a jaké. Já si u každého klienta beru i data narození rodičů, abych věděla, po kom tu karmu má. Protože těm lidem pak říkám, pokud máte karmu po otci a líbí se vám, jak žil otec, tak tak žijte taky, ale pokud se vám nelíbí, tak neopakujte jeho chyby. Čili rodinná karma jsou ty karmy co byli a jsou v rodině – tatínek, maminka, mnohdy i prarodiče a osobní karma je co po nich zdědím do svého data. Ale jak říkám, je to složitější výpočet, musím zohledňovat i postavení čísel v mřížce, takže kvalitní karmalogický rozbor laik nedokáže vytvořit jen z čísel, které jsem uvedla. A svůj systém nezveřejňuji, protože v dnešní době se kradou nejenom peníze a majetky, ale žel Vesmíru i dobré nápady a dlouholetá dřina v podobě myšlenek a poznání. Proto také nikdy nenapíši učebnici Karmalogie. Na to je přeci škola.

 

A co s tím tedy pak máme dělat?

 

Nedělat si problémy sami. Když vím, kde konkrétně je mé slabé místo, tak se problémům budu vyhýbat. Třeba, když mám sedmičkovu karmu a vím, že mám problém ve vztazích, nebudu se do nich vrhat po hlavě. Například si před tím nechám svého parnera prověřit. Zvláště my ženy si děláme 99 procent problémů ve vztazích samy, protože ty růžové brýle máme na očích přilepeny sekundovým lepidlem a myslíme si, že pro nás přijel princ na bílém koni. Jenže vždycky je to o tom, že k nám byl přirazen karmický partner, tedy jedině partner se stejnou karmou, jako máme my, nás k sobě přitahuje a okouzluje. Je to proto, že jsme patrně nezvládli ten který problém v životě minulém a nyní nás to opět svedlo k tomu, že si máme hodit opáčko... A tak je potřeba vědět, kde má ten který partner problém a zda ho chce řešit, protože pokud s ním budeme žít, přebíráme i karmu jeho , kterou musíme řešit mnohdy za něj, nebo´t muž málo kdy chce sám na sobě cokoli změnit a řešit, na rozdíl od ženy, která řeší, ptá se a touží po pěkném vztahu, protože má většinou děti a chce pro ně to nejlepší. Muži moc neřeší a netouží se dozvědět o sobě samém pravdu, brání jim v tom jejich vlastní ego a bojovná nátura, což jde také vidět v mé škole, která je na muže velice, velice chudá.

 

Dá se tedy podle data narození poznat špatný partner? Třeba, že bych se každého preventivně, než s ním půjdu na schůzku, źeptala na datum narození?

 

Jistě! A věřte, že je to velice důležité, abychom věděli, co ten náš vyvolený dokáže, co nedokáže ani omylem, čeho je schopen, čeho naopak nikoli a jaký vlastně je. Ovšem pokud se před prvním setkáním zeptáte na datum a jste laik, tak vám to nic neřekne. Je lépe následně oslovit Karmaloga a on nám to řekne , pokud vás první schůzka osloví. Z data poznám partnera agresivního, promiskuitního, psychicky narušeného, závisláka, mamánka nebo třeba tyrana a despotu. Poznám, zda chce vytvořit rodinu, či touží jen po služce, jestli nerozhazuje peníze, zda vás neobere i o rtěnku a tak dále. Prostě Karmalogie je všeobsažná, a tak nám může hodně v životě pomoci s tím, abychom se nezamotávali do vztahů, které by pro nás byly bolestné.

 

A jsou naopak nějaká čísla, která napovídají, že to může být dobrý partner?

 

Jasně. Hodného chlapa, který má zájem žít v klidu a pohodě, v kruhu rodinném a nedohaduje se nad blbostma je pro Karmaloga lehké poznat. Musím ovšem říct, i když si u tohoto druhu lidí nadělám zřejmě mnoho nepřátel, že takovýchto mužů je skutečně málo.

 

A existuje nějaké šťastné číslo?

 

Třeba 21 v primárním postavení, tedy ve dni narození, nebo 15, to jsou velmi schopní lidé. I 17 a 22, ač jsou to karmická čísla, tak tito lidé mají obvykle úžasné schopnosti a neví o tom. Ono se vlastně nedá říct, že mám někde v datu šťastné číslo, protože každé má to své minus a plus. Datum je potřeba posuzovat komplexně, nikoli jednotlivá čísla, to byste nedošla nikam.

 

Ale asi to tak jednoduché nebude?

 

To určitě ne. Třeba vztahy to už je vyšší level Karmalogie. Já vždycky radím svým klientkám, co mají problémy ve vztazích a potkají někoho nového, ať zjistí - než si toho Prince nastěhují do bytu a dají mu tam pro jistotu i trvalé bydliště, jeho datum narození a já se podívám, jestli jí zase neokrade, nebude agresivní, nebude jí podvádět, nedej Vesmíru bít.. Ženy do té doby, než pořádně, ale opravdu pořádně nedostanou po té paštěce, opakují stále stejné chyby, přitahují stejné partnery, a to až do té doby, než jim někdo řekne stop nebo až ta žena skončí na psychiatrii či chirurgii (v tom lepším případě) což už je pozdě...

 

Líbí se mi, že k té karmě přistupujete tvůrčím způsobem, tedy, že se s tím dá něco dělat...

 

Mě to taky rozčilovalo, když jsem přečetla všechny ty knihy o karmě, z nichž jsem se nikdy nedozvěděla, kde mám svou karmu hledat a co s ní. Karma není žádný strašák, je to dluh z minulého života a něco jsem asi v tom minulém životě provedla, protože jsem zde znova a tu chybu, nebo chyby musím holt napravit. Protože, kdybych nic neprovedla, nenarodila bych se, abych karmu odčinila. Je to stejné, jako ve škole - pokud dělám chyby, prostě propadám, a to mnohdy i několikrát, ne?

 

Zajímají mě ještě data dětí narozených p roce 2000. Mají v datu docela málo čísel, nebo se mi to zdá?

 

Nezdá. Je to tak. Jsou to specifické bytosti, mnohým chybí ta naše devítka, protože jsme se narodili v letopočtu tisícdevětset. A i proto se mnozí nemohou domluvit s těmito dětmi a považují je za problémové. Je to totiž naprosto jiná generace, která nesnáší autority a má neuvěřitelné množství energie. V mnoha případech je považují za děti nezvladatelné, neschopné se učit a soustředit. Já jim říkám "dvoulitři" a vůbec se nedivím, jaké ty děti jsou! Narodili se totiž do století nejtěžší Karmy, a tak i jejich chování a data narození se musí přizpůsobit cestě, kterou mají ujít. CA tu cestu jsme jim vydláždili kdo jiný, než my, generace předešlé! Jsme ve století nejtěžší karmy, ale pořád záleží jen na nás, jestli budeme jednat podle vlastní intuice, k čemuž nás donutí ta dvojka v letopočtu i v řadě následujících let, nebo budeme lpět na vlastním "rozumu", který už ani nevíme, zda je náš, nebo nám kdosi, cosi podsouvá.

 

Dá se za pomocí karmy také předpovídat budoucnost?

 

Ano i ne, navíc předvídat je pro mě strašák. Nejsem vědma ( a nevím, zda nějaké skutečně jsou) a mám Karmalogii postavenou a mnohaletém laborování s daty, ověřuji data, osudy a průšvihy. Nedělám to, co někteří kartáři, kteří vám řeknou, co vás přesně čeká. Karma není o tom, co se přesně se stane, ale co se může stát, kdy, s kým, jak to může dopadnout a zda na tu "pusu" spadnu já, nebo někdo jiný.Protože vždycky máme možnost volby. A pokud to víte, tak si na to můžete dát pozor, správě si vše naplánovat. Já třeba dělám tzv. predikce na každý rok. Dokážu poradit, kdy se v čem jak rozhodnout, kdy investovat, kdy šetřit, s čím a v čem si udělat pořádek... V podstatě tě už teď můžu říct, jaký bude rok nejen následující, ale i ty další. Ale to vědět nechtějte....

 

Takže to asi nebude žádná procházka růžovým sadem...

 

Nikoli. Celé studium Karmalogie není procházka rozjásanou Moskvou, není to o svíčkách, dušičkách, kudrlinkách a pusinkách, ale o Karmě . A Karma je dluh. Trocha se zamyslete, zda znáte jakýkoli dobrý dluh a pokud si to pletete s dobrým skutkem, tak je to špatně. Neexistuje dobrá karma, jak jsem kdesi slyšela z úst "pseudošamana" , protože dluh je holt dluh. A následující roy? Nooo, co jsme dopustili, to očekávejme. Rokem 2000, jak nám slibovali ti „duchovní“ lidi, jsme se nedostali do toho úžasného milenia, kdy se budem všichni milovat a dávat si na náměstí poslední penízky z peněženky, ale bohužel jsem se dostali do století nejtěžsí karmy, které skončí v roce 2099. A podle toho také svět vypadá. Ale to snad ví každý, kdo má trocha zdravý rozum. A že by naklusal nějaký spasitel, který by to za nás napravil, tak bych prosila na to zapomenout. To neprojde. Lidstvo se dopustilo prostřednictvím svých vlád a vůdců mnoho špatného, nač je i spasitel krátký...pokud by existoval. Ovšem zase se táži, proč by to za nás žehlil, že?

Ano, čekají nás všechny velmi výrazné změny v návaznosti na světovou situaci, potíže v rodinách. Problémy budou i s peněži, čili, ten, kdo si neudělá zásoby letos v osmičkovém roce, tak příští rok už to moc nedožene...

 

Můžete nastínit rok 2016?

 

Příští rok 2016 bude například po součtu „devítkový“. Co to znamená? Devítka je o ukončení, poustevničení, o světle a náhodách, které nám ukáží cestu. Takže v klidu. Ukončíme třeba pobyt ve městě, které nás trápí svým chaosem, přestaneme dělat práci, o kterou již nejevíme zájem, nebo ukončíme příbuzenské a přátelské vztahy, které nás pouze vysilovaly. A pokud nebudeme sami schopni to kontraproduktivní a zatěžující skončit vlastní leností a pohodlností, Vesmír to, přátelé , udělá za vás! Takže se posaďte a zamyslete se, jako ten Poustevník na cestě, kam jste až došli, zda ještě můžete a jestli to, jak a kde žijete se vám líbí. Pokud jste se svým životem spokojeni, je to v pořádku, ale odpovězte si na otázku, zdali si to nenalháváte. Pokud neukončím jedno, nemůže začít druhé, to je přeci jasné. Jako v případě mileneckého vztahu: žena nebo muž, kteří mají pouze milence se ptají, kdy přijde ten jejich pravý? Kdy přijde ten stabilní? Vždy musím odpovědět, že až tehdy, až ukončí vztah kontraproduktivní, pak nastane doba, že se objeví ten, který nás bude milovat stále a ne jenom tehdy, když „pojede na služební cestu“. Každý den přece končí, aby mohl nastoupit den jiný, třeba navíc ještě hezčí, než ten předešlý!

Drtivá většina lidí ukončí tlachání a přejde k řešení svého vlastního života. Spousta lidí ukončí působení na facebooku, jiní skoncují s oblbujícími programy v televizi a zanesou ji k popelnici. Uvědomí si totiž, že jim tyto aktivity berou energii, kterou ovšem nutně potřebují k přemýšlení a k tomu, aby si zajistili lepší životní podmínky. Pak budou svobodnější, méně manipulovatelní a hlavně – budou mít více času, s nímž se musí naučit zacházet. Nikdo nevíme, kolik nám ho ještě zbývá, tak jím, prosím, nemrhejme!

Nebojme se tedy skoncovat s tím, co nám nevyhovuje, protože pokud uděláme první krok, následuje další a po něm další a další a také pomoc, náhoda, světlo na naší cestě v podobě lucerničky, že jdeme správným směrem!

Přeji všem lidem, aby tím rokem 2016 propluli stejně bravurně, jako kdysi Odysseus, mezi Skyllou a Charybdou : Skylla je v řeckých bájích mořská obluda se šesti hlavami a dvanácti nohama. V bájích je nebezpečná plavcům, kteří se přiblíží Sicílii a její nástrahy vždy násobí druhá příšera na protějším břehu, Charybda.

Ve starověké poezii, zejména římské, byla Charybda chápána jako symbol nenasytnosti a hltavosti, též lakoty. Přísloví její jméno uvádějí jako symbol zkázy až záhuby. 
Zapomeňme tedy na nevraživost, lakotu a nesnášenlivost, rozporům a hádkám se raději vyhněme a hleďme jednat tak, ať nás tento rok obohatil spíše tím, že pochopíme své nitro a úkoly na tomto světě, než tragickými karamboly. K tomuto nelehkému úkolu vám přeji mnoho sil, neboť je budeme potřebovat všichni. Taktéž spoustu vytrvalosti, protože zbabělci padnou před cílem, zdravý selský rozum a vlastní hrdost! Ta tomuto národu už mnoho let docela chybí. Celé predikce na rok příští mám uvedeny ny svých www stránkách www.karmalogie

Karmalogie Hannah


CZ +420 721 634 550

hannah19@seznam.cz
Vytvořeno službou Webnode