Karmická numerologie platí i pro zvířata!

Paní Hannah J. Nesvadba je zakladatelkou karmické numerologie. Její praxe a zkušenosti ukazují, že v datu narození máme každý vše o svém životě, také že si přebíráme po rodičích určitou zátěž a předáváme ji zase svým dětem - tedy rodovými liniemi se táhne určitá karma. Platí zde tak ono pověstné rčení, že nic, co se nám v životě děje, není náhoda. V tomto kontextu se lze zamyslet nad tím, existuje-li také u zvířecích mazlíčků, které si pořizujeme, hlubší propojení. 

Viz článek v časopise Spirit: https://spirit.cz/index.phpoption=com_content&view=article&id=12863%3Akarmicka-numerologie-plati-i-pro-zviata&catid=50%3Aclanek2

Vztahují se karmicko-numerologické zákonitosti i na naše chlupaté či opeřené domácí společníky? 
Jakékoli zvíře nese vlastnosti obou rodičů, je to stejné, jako u lidí. Mám teď na mysli zvířata, u nichž je prokázán původ, a jsou alespoň částečně domestikovaná. A jakékoli zvíře - ať už kočka, pes nebo třeba tygr, má na toho kterého člověka, který si ho pořídí, karmickou návaznost, což lze spatřit v datech narození obou. Jak člověka, tak i jeho mazlíčka. 
Děláte tedy pro zájemce i rozbory dat narození jejich domácích miláčků?
Jistě, jsou to členové rodiny a mnohdy jsou spíše „dětmi“ svých páníčků. Majitele zajímá, jaké jejich zvířátko je, jeho povahové rysy, sklon k agresivitě, nebo proč se mu tehdy a tehdy stalo to, co se mu stalo. Ptají se na vhodnost pro chov, pro výstavy. U koní se ověřují třeba vlohy na klus, skoky a běh. Některého koně nedonutíte skákat parkur právě proto, že má v datu dispozice k práci či vlečení čehosi. Tedy je zbytečné jej i sebe trápit nějakým Taxisovým příkopem na Velké Pardubické. Zdravotní stav rovněž hodně majitelů zvířátek znepokojuje. Mívají dojem, že má jejich čtyřnohý kamarád tu nebo onu nemoc, o níž si mysleli, že je ryze lidská. Ptají se, zda je to vůbec možné. Jak bych se vyjádřila, aby mě veterináři neukamenovali? Zvířata mnohdy krmíme tím, co jíme sami, prožívají s námi naše emoce. A emoce - jak víme - jsou nemoce. Zvířata chodí s námi po stejné zemi a dýchají totožný, mnohdy otrávený vzduch! Navíc je zde stejný problém jako u dětí, a tím je vakcinace. Očkování je zásah do imunitního systému kohokoli - psa, kočky, dítěte i dospělého. A není tedy divu, že někdy mají i zvířata po vakcinaci problémy - s dýcháním, s nohama a chozením, s ušima i čichem. A lidé nechápou proč, když byl do té doby jejich společník zdravý a veselý. Odpověď je pro mě velice obtížná, zvláště proto, že v poslední době toto řešíme s mužem nejenom u psíků a koček, ale především u dětí, ale to je jiný level. Ovšem i s tímto problémem si víme rady a lidem, kteří nás osloví a mají zájem a obavy o zdraví svého kamaráda z říše zvířat nebo o zdraví potomstva, pomůžeme. Metoda existuje a je přímo od lékaře, takže žádné čáry máry pod kočáry.
Jaké další důvody nejčastěji vedou majitele, aby si nechali zpracovat karma-numerologický náhled svého zvířete? 
Leckdy si pořídí psíka nebo kočku, ale pak se do rodiny, tedy smečky, narodí dítě. Zvíře neví, že to ukřičené nic je součástí smečky, a dle svého data narození na něj reaguje. Má-li dominantní datum, může brát nově příchozí miminko jako vetřelce a ublížit mu. Je-li submisivní a datum má spíše pasivní, nemusí mu dítě vadit. Záleží i na rase zvířete, neboť ne každá je vhodná k dětem. Stejně tak si spousta zklamaných žen pořídí kocoura či kočičku. Za nějaký čas, po který jí víceméně partnera nahrazovala tato šelmička, si přivede domů přítele. A je zle. Kočka mu může dělat naschvály a ze svého „teritoria“ ho doslova vyštípat. Často také řeším napadení majitele či kohosi z rodiny psem. Mívá to stejného jmenovatele - buď je to pes z útulku, o němž nikdo nic neví, nebo má zjevnou agresivitu v datu či totálním egu. I zde je potřeba, tak jako u lidí, znát datum narození a při detailním rozboru i data rodičů - psích maminek a tatínků. Tyto informace mají pouze majitelé papírových zvířat, nikoli útulkových. Situace je obdobná, jako když si vezmeme z dětského domova dítě, o jehož rodičích nevíme nic, natož data narození! Následně se divíme, proč dítě, jemuž jsme coby adoptivní rodiče dali vše, vykradlo lékárnu a skončilo na drogách. V datech rodičů je hodně ze života nás samých, včetně genetiky a karmy. 
Je možné, že karmické souvztažnosti platí i ve vzájemném propojení člověka a zvířete? Tedy že není zase až taková náhoda, jaké si ten který člověk zvíře vybere, že lze vysledovat i tam karmické a numerologické propojení?
Dobrá otázka! Na toto odpovím vlastní zkušeností z loňského roku. V dubnu 2014 (sedmičkový rok) jsme si vzali s mužem do péče vnuka, nyní již ročního a po očkování nevidomého. Vnuk se narodil ve znamení Štíra, tedy 11 měsíc, což je měsíc nejtěžší karmy, a také vstup do života nejtěžší skutečně měl. Dále se narodil s životním číslem 7 a sedmová karma je o nehodách a zdraví. A tak jsem si řekla, že mu pořídíme psího kamaráda, kterého může hladit, bude pro něj přínosem, něco jako canisterapie. Syn vybral na internetu chovnou stanici a štěně. Ukázal mi fotku psíka a má první reakce byla: „Co to je za chcípáčka?“ Pes vypadal jak blecha na chůdách, prostě chudák. Syn se jel na štěně podívat a pak mi řekl: „Měla jsi pravdu. Byl poslední z vrhu, chtěli ho i utratit, ale nějak se z toho vylízal. Ovšem odběr bude později, pokud ho vezmeme, protože půjde na operaci s kýlou.“ Zeptala jsem se, kdy se pes narodil. Syn jen provinile zamrkal a řekl datum, v němž byla viditelná jak nejtěžší karma, tak i karma sedmičková! Tehdy jsem už na sto procent věděla, že k nám patří, že je skutečně stvořený a narozený pro vnoučka. Pokud máme totiž s kýmkoli totožné karmy, tak si s ním máme cosi prožít, a může to být klidně i vorvaň! A abych pravdu řekla, Leonard - ten pes - je dobrák, a Samuelovi - vnukovi, je s ním dobře. Takže ano, je to tak. I kdybyste si šli stokrát pro vlkodava, pokud k vám karmicky patří pouliční směska, psík, který je tak ošklivý, až je pěkný, zapomenete na vlkodava a vezmete si tohoto uličníka. Právě proto, že k vám patří a máte si s ním cosi odžít a čímsi se „proliskat“. 
Máte ještě nějaký jiný příklad ze své praxe, kdy bylo jasné ono propojení? Pokud ano, jak se projevilo na vzájemném soužití či jeho okolnostech?
Známí si chtěli pořídit psa. Věděli, co dělám, a dali mi k dispozici tři data potencionálních mazlíků. První se mi zdál hodně pasivní, takový gaučák, druhý měl zase super ego, ten by převálcoval i Golema. Ale třetí datum psa bylo zajímavé. Originální, jakoby zvláštně nadané, závislé na někom či něčem, uběhané a hlavně - ukazovalo ostrý čich. Datum psa i ženy, která si ho chtěla koupit, nápadně připomínal sourozence, a tak jsem jí jen řekla, že je to datum staršího bratra, který ji nenechá ve štychu. Nicméně dostali ode mne popis všech tří adeptů. Vybrali toho třetího, protože rádi chodili po výletech a psík byl na chůzi i běh dobře vybaven. Ptala jsem se i na jeho psí rodiče. Bylo mi sděleno, že majitel je dobrý a jeho psi mají nějaký speciální výcvik. Jaký, to už nevěděli. Psíka pojmenovali Fernet, protože kdykoli se muž napil tohoto moku, štěně štěkalo jako divé. Utíkal čas, dlouho bezproblémově. Ale pak si našel muž milenku, a protože si nevěděl se situací rady, začal popíjet. Pes to vycítil a pokaždé štěkal. Žena věděla, že její manžel alkoholik není, tedy má asi nějaký problém, který zapíjí. Nastražila kontrolky a pozorovala manželovo a Fernetovo chování. Zjistila, že vždy ve středu, když jdou ti dva sami na procházku, pes štěká a je nevrlý. Vypátrala, že se ten den její muž schází v hotelu s jistou vdanou paní. Manželovi oznámila, že ví, co se děje, že si spolu promluví. Inkriminovaného dne pak čekala, až přijde domů, aby to s ním probrala. Pes byl ale neklidný, neustále ji tlačil čenichem do kouta, jako by jí chtěl naznačit, ať se schová. A měla to udělat, neboť muž přišel domů opilý a agresivní. Sprostotou a údery směrem ke své ženě nešetřil, neboť byl naštvaný, že se o jeho vztahu dozvěděla nejenom ona, ale i manžel té dámy, která díky tomu skončila na ulici s jedním kufrem. Domníval se, že za vše může jeho manželka. Posilněn alkoholem si to s ní hodlal vyřídit, ale zapomněl na Ferneta. Pes vnímal předem jeho agresivitu, cítil pití, na které byl vysazený, a málem mu prokousl stehenní tepnu! Nevěrník skončil v nemocnici, vdaná dáma s kufrem u kamarádky, následně oba manželské páry u rozvodového soudu. A Fernet? Ten se má s paničkou jak prasátko v žitě, chodí spolu na procházky a majitelka mu od té doby říká brácho, protože si vzpomněla na to, co jsem jí o datu kdysi řekla. Až později jsem se dozvěděla, že rodiče Ferneta s originálním čichem prošli výcvikem na hledání drog. A o tom to je. Genetika je genetika a je totožná jak u lidí, tak u zvířat. Tedy shrnuto a podtrženo - je dobré vědět, koho si beru za ženu či muže, a stejně tak je dobré vědět, s jakým tvorem budu sdílet chatku či 3+1. Protože pokud to vím, nedivím se, nechci po nich, co nemohou splnit, a nejsem nakonec zklamaná. Datum je holt datum a z něj lze odhalit možná více, než bychom si přáli.
(zem)
Kontakt: HANNAH J. NESVADBA - www.karmalogie.cz, 721 634 550

Karmalogie Hannah


CZ +420 721 634 550

hannah19@seznam.cz
Vytvořeno službou Webnode